Onderzoek maakte een tijdje geleden duidelijk
dat veel mensen spijt hebben dat ze in hun leven
niet datgene hebben gedaan
wat ze eigenlijk het liefst wilden doen.

herkenbaar ?

Waar ben ik goed in?

Doe ik wel het juiste werk?

Hoe doorbreek ik mijn patronen?

Ik heb een toffe job, een fantastisch gezin, maar toch ben ik niet gelukkig?

Hoe komt het dat ik mij niet kan ontplooien?

Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?

en nu ?

Vaak komen mensen bij mij aankloppen op het moment dat ze op een kruispunt staan in hun leven. Ze weten niet goed welke kant op… 

Een helder zicht op jouw talenten zorgt voor meer zelfvertrouwen en een duidelijke richting waardoor je sterker bent om effectief knopen door te hakken.

Het Talentenspel is een enorm krachtig instrument om inzicht te bieden in jouw talenten.

Wat vind je leuk, waar ben je goed in, wat zijn de dingen die je meer energie geven dan dat ze energie vragen.

12 talenten

Het Talentenspel gaat ervan uit dat iedereen over twaalf talenten beschikt.  Je kiest jouw twaalf talenten die bij jouw innerlijke koninkrijk horen.

In het eerste deel ga je op ontdekkingstocht: wat betekenen deze talenten , wat hebben ze nodig, zijn er conflicten, zijn er talenten die samenwerken, krijgt elk talent wel zijn plaats en ruimte,…?

In het tweede deel krijg je zicht op de plaats die jouw talenten innemen: welke talenten gebruik je voor jezelf, voor je werk en relaties,…?  

jezelf ontplooien

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Loopbaanbegeleiding en studiekeuze
 • Coaching en counseling
 • Teambuilding

Wat vind je leuk - Waar ben je goed in -
Wat zijn de dingen die je meer energie geven
dan dat ze energie vragen

ook benieuwd wat jouw talenten zijn ?

talentenspel

talentenspel voor volwassenen

Het Talentenspel en Jong Talentenspel zijn vooral bekend in Nederland, maar minder bekend in Vlaanderen.


Ik ben één van de eerste coaches in Vlaanderen die opgeleid is om zowel met het Talentenspel (volwassenen) en Jong Talent (jongeren) te werken.

Ik vind het ongelooflijk om steeds getuige te mogen zijn van het moment dat mensen hun innerlijke licht aansteken, meer en meer in hun kracht kunnen staan en stralen.

 

Jong talent

Jong talent speciaal ontwikkeld voor jongeren

Waar talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping.

(Aristoteles)

Wat de woestijn zo mooi maakt, is dat ze ergens een bron verbergt.

(Antoine de Saint-Exupéry)

Het grootste talent van mensen, is hun vermogen om liefdevolle relaties te smeden.

(Lisa Aspiwall)

Sybryn Leirs

Ik werk al een tijdje als psychotherapeut/supervisor/trainer.

 

Als ik jongeren vraag naar hun sterktes, kwaliteiten, talenten, … dan duurt het een tijdje vooraleer ik antwoord krijg en dan nog vinden jongeren het moeilijk om dit uit te spreken.

Wat blijkt? Niet alleen jongeren vinden dit moeilijk, maar ook volwassenen…  Voor mensen is de woestijn meestal bekender terrein dan de bron.

Door de jaren heen heb ik mij dan ook bijgeschoold om met mensen op zoek te gaan naar hun bron. En daarbij gebruik ik graag verschillende kanalen: dans, drama, beeldend werken, muziek, verhalen,…

 

Al mijn opleidingen liggen wat in dezelfde lijn:

 • bachelor sociaal cultureel werk
 • bachelor criminologie
 • specifieke lerarenopleiding
 • integratieve psychotherapie
 • postgraduaat begeleidingskunde (supervisie/intervisie/coaching)
 • Gecertificeerd trainer Kernkwadrant (Daniel Ofman)
 • theatertherapie (Educatieve Academie)
 • Kunstzinnig hulpverlenen (Kleine Tiki Breda)
 • Rots en Water Trainer
 • Talentencoach en trainer, Jong Talentencoach en trainer, …

Momenteel coach ik volwassenen individueel en in groep met het Talentenspel en werk ik individueel en in groep met het Jong Talentenspel.

Ook geef ik regelmatig vormingen en opleidingen rond kernkwaliteiten en het kernkwadrant in scholen, bedrijven, organisaties,…

Het is gewoon fantastisch om te voelen dat ik al mijn talenten kan inzetten in mijn huidige werksituatie.

Heerlijk!

enkele reacties

“Ik kijk terug op een heel fijn en zinvol leertraject. Het lijkt wel alsof alles wat we gedaan hebben een plekje heeft gekregen in mezelf en regelmatig kom ik talenten en/of mijn levensmissie bewust tegen. Het werkt diep door.”

"Ik ben net over de 50 en heb al heel wat vormingen gevolgd.   Ik kan vlot mijn talenten, competenties en werkpunten benoemen, dat heb ik mooi geleerd.  Het werd een ander verhaal wanneer ik moest (mocht )  vertrekken vanuit “mijn buikgevoel”…. dat dan nog eens uitgeklaard en verhelderd  werd  aan de hand van  juiste, op maat gestelde vragen.  Het was zeer verfrissend om mijn talenten “juister” te kunnen benoemen, om onderliggende gevoelens aan bod te laten komen, om  de dingen die ik eigenlijk liever niet benoem ook de kans te geven om eens aan de oppervlakte te komen.  Dat was ontzettend boeiend en op een positieve wijze confronterend  zodat ik er verder mee aan de slag kan. Ik ben zelden zo dicht bij mezelf kunnen en mogen komen!!!!  Zeer dankbaar "

"Met enige reserve , op aanraden van mijn outplacement coach, ben ik gaan aankloppen bij Sybryn voor een individueel begeleid Talentenspel. En het is uitgedraaid op een heerlijk avontuur. In essentie komt het er voor mij op neer , mijn talenten echt aangesproken te hebben, ze een recht van bestaan te kunnen geven. Dankzij de techniek van visualisatie kon ik mijn talenten identificeren,  complimenten geven. Ik heb talenten de deur gewezen waar ik van dacht dat het talenten waren, talenten met open armen ontvangen waarvan ik niet had verwacht dat ze toch zo duidelijk in mij aanwezig zijn. Mijn zelfrespect en zelfvertrouwen zijn dankzij dit talentspel gegroeid en is uiteindelijk 1 van de belangrijkste hulpmiddelen geweest om het heft terug in eigen handen te nemen , mijn levensmissie duidelijk te krijgen en er volop voor te gaan. "

Contact

Zandblok 38 

2960 St-Job-in-'t-Goor

Belgie

info@sybryn.be

+32 495 43 31 82